U prodaji novo printano izdanje Sufare

Kako kupiti printanu Sufaru?

Obavještavamo vas da je u prodaji novo printano izdanje naše Sufare koje je sada u potpunosti identicno interaktivnim lekcijama na našem sajtu. Novo izdanje odlikuje štampa u boji i izvrstan kvalitet papira. Kombinirajuci rad sa printanom verzijom i interaktivnim lekcijama postižu se najbolji rezultati u ucenju arapskog pisma.

U prostorijama Medžlisa IZ-e Kakanj uskoro cete moci kupiti ovu verziju Sufare kao i CD-e sa interaktivnim lekcijama po iznimno niskoj cijeni. Za sva dodatna pitanja ostavite komentar ili se javite na naš mail.

4 Responses to “U prodaji novo printano izdanje Sufare”

1
Sekib Selimovic
December 26, 2011

Selam!
Puno sam se obradovao kada sam “našao”ovaj biser. Neka Vas Allah nagradi. Ja mislim da je ovo najve?i poklon nama muslimanima u BiH od pocetka ovog vijeka. Tražio sam u Tuzli Vašu Sufaru ali nisu imali, pa me interesuje gdje je mogu nabaviti pošto nisam vješt kupovini preko Interneta.
M.Selam!

2
Alma Mehmedic
December 26, 2011

Selam! Sve do otkrica elektronskih medija, žalila sam što nisam živjela u Doba našeg Poslednjeg Božijeg Poslanika. Medjutim sad se kajem zbog svog gubljenja vremena i neznanog žaljenja…Jer Stvoritelj sve Mudro Upucuje…Sad sam konacno zadovoljna, zahvalna i sretna, Elhamdulilah. Hvala Vam brate, na trudu i radu za naše zajednicko dobro, zbog odgoja i edukacije naše djece, ako Bog da! Obzirom da sam vec ušla u šestu deceniju života, a odgajana sam u prošlom sistemu da volim druge ovosvjetske materijalne vrijednosti, ovom prilikom ho?u javno da se zahvalim Vama g.Zahirovicu i svim Kakanjcima na odvojenom vremenu i trudu. I bez obzira na moje neznanje,moje godine starosti, imam nijet i volju da naucim sve harfove, tedžvid i InšaAllah pravilno ucenje u našoj Božijoj Knjizi. Još jedan cvrst razlog, a to je da budem dobar primjer djeci…. Da svojim primjerom u mojim godinama dokažem, da se na internetu ne moraju igrati samo igrice ili gubiti sati i sati na društvenoj mreži, nego da se MOŽE NAUCITI – RECEPT ZA DOBAR ŽIVOT ! MOLIM SAVJET: Obzirom da sam još u radnom odnosu, imam puno drugih obaveza, na koji na?in da izdvojim malo vremena i da SVE SAVLADAM, U?VRSTIM KOMPLET SUFARU ??? Samohrana majka dva jetima Vas maksuz selami iz dna svoje duše !!!

3
admin
December 26, 2011

Alejkumu selam, dragi posjetitelji našeg websajta zaista su me obradovali vaši komentari, molim uzvišenog Allaha da vam podari sve najbolje i da vam pomogne u vašem trudu pri savladavanju arapskog pisma i da ako Bog da na buducem svijetu budete obradovani posebnim deredžama namenjenim ucacima Kur’ana.

Gospodine Selimovicu printano izdanje naše sufare kao i cd sa interaktivnim lekcijama trebao bi biti u prodaji pocetkom februara u prostorijama Medžlisa IZ-e Kakanj po iznimno niskim cjenama. Trenutno se printana sufara može kupiti putem interneta preko UniBook knjižare koja štampa primjerak knjige odmah nakon same kupovine i to je printanje na zahtjev te u roku od 5-10 dana knjigu isporucuju brzom poštom u vecinu zemalja svijeta. Ovakav nacin kupovine znatno je skuplji za kupca ali to iziskuje kvalitet papira i color štampa te je uglavnom namjenjeno našim posjetiteljima iz zemalja zapadne Evrope i Amerike gdje su knjige ove tematike i karakteristika približne cijene.

Poštovana gospodjo Alma kada sam pravio ovu sufaru razmišljao sam o tome kako da odgovorim na izazove i potrebe mladih generacija koje odrastaju uz racunare i tehnologiju a buduci da ste vi naveli da ste vec u šestoj deceniji vašeg života a ova vam sufara koristi i uz nju ucite kuransko pismo tako ste me pozitivno iznenadili da sam na trenutak ostao bez teksta. Vama bih preporucio da svakoga dana odvojite nekoliko minuta za lekciju koju vjezbate i da prelazite na sljedecu tek kada predhodna bude potpuno jasna i dobro uvježbana, kljuc uspjeha je u konstantnoj vjezbi iako nemate za to mnogo vremena uz ove lekcije je dovoljno dnevno odvojiti samo 5-10 min. Svakako bih vam preporucio da se posavjetujete i sa vama najbližim imamom ukoliko je moguce te da po mogucnosti nabavite štampanu verziju sufare kako bi vježbali držeci knjigu pred sobom u svojim rukama kao što cete ako Bog da citati Kur’an gledajuci ga pred sobom. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja i nejasnoca slobodno se javite rado cu vam pomoci. Selam.

4
Nermin
November 25, 2014

Da Vas Allah nagradi obilato… amin

Leave a Reply

Bottom logo

© 2010 Sufara.ba. All rights reserved.